21 juni 1975: Prestatieloop

Zaterdag 21 juni, 11.00 uur: Prestatieloop. Deze prestatieloop werd georganiseerd door de bekende Piershilse langeafstandloper Piet Bouman. Er kon op twee afstanden worden ingeschreven, te weten 3,5 en 7 kilometer. Iedere deelnemer die de afstand uitliep, kreeg een herinneringsmedaille.

Flyer Prestatieloop

Fotoserie ‘Prestatieloop’

De start van de 3.5 kilometer loop

De start van de 7 kilometer loop

Op deze foto zijn twee ‘senioren’ te zien die deelnamen aan de 7-kilometer loop: richting finishfoto lopen Leen Reedijk (links) en Jack op ’t Hof.

Op de foto voor het café zien we rechts Jan Achterberg met daarnaast Arie Rozendaal. De vrouw met de bril is Joyce op ’t Hof met naast haar een vriendin met dochter. De man en vrouw met de 2 kleintjes is de familie Pijl uit Zuid-Beijerland. Het meisje met het groene jasje, met de rug naar de camera, is Ria Visser. Zij werd later vijfvoudig Nederlands kampioen allround op de schaats.

En hier zien we staand van links naar rechts: Rens Abresch, Jack op ’t Hof, Henk Taale, Ton te Kaat, Wil Hoek, onbekend en Els te Kaat (hier in verwachting van dochter Saskia). Zittend vlnr: Henk Groenenberg, Arie Rozendaal, Jan Achterberg, John en Els Trouw.    

Op deze foto is in het midden Johan Trouw te zien, in de achtervolging zijn Richard de Klerk en René Dortland. 

Langs de huizen aan het Molenpad. Het jongetje vooraan is Nico van Bergeijk, met het rode kapje op is Jacky vd Heiden, links van hem Harold Troost en achter hem Piet Barendregt.

Vanuit de Voorstraat de Koningin Julianastraat in.

Piet Bouman (rechts) kijkt aandachtig toe.

Op weg naar de finish…o.a. Jan Achterberg.

Ria Visser ontvangt felicitaties van Burgemeester Vries.

Piet Bouman, links op het podium, bij burgemeester Vries.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.