2011 – Consternatie aan de Costa

Op 20 augustus 2011 werd er aan het Spui bij Goudswaard een oefening gehouden door de brandweer. De aankondiging voor deze oefening zag er als volgt uit:

GOUDSWAARD – Op 20 augustus gebeurt er een ongeluk op Costa del Spui … maar gelukkig zal er snel hulp worden geboden. De EHBO samen met de Brandweer zorgen ervoor dat Costa del Spui weer snel veilig is.

De EHBO en de (jeugd)brandweer zullen een demonstratie houden. De brandweer, de jeugdbrandweer en de EHBO laten graag zien wat haar leden voor onze gemeenschap betekenen.

Daarom wordt de demonstratie/oefening nu eens niet op een avond, maar op een zaterdagmiddag gehouden. De demonstratie start rond 13.30 uur en zal plaatsvinden op Costa Del Spui, de recreatieplek bij de havenmonding van Goudswaard.

Tijdens en na de demonstratie zal uitleg gegeven worden over de activiteiten van de EHBO en de brandweer.

De EHBO en de brandweer willen professionele hulp ook in de toekomst blijven bieden en zijn daarom dringend op zoek naar nieuwe leden. Met medewerking van: EHBO vereniging, Brandweer en Jeugdbrandweer Korendijk, Costa del Spui, Gemeente Korendijk.

Fotoserie ‘Consternatie aan de Costa’ – 2011

Updated: april 16, 2024 — 12:00 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.