1928 – Ergens in de Hoeksche Waard

Deze foto stamt uit 1928 (of 1929). Alle personen woonden toentertijd op de Nieuwendijk, Joh v.d. Bergh heeft bijna zijn hele leven op Zwartsluisje (Piershil) gewoond.

Achter de heren is een karakteristiek gebouw te zien, ergens in de buurt van Nieuwendijk – Piershil – Zwartsluisje? Iemand enig idee?

Foto ‘Ergens in de Hoeksche Waard’- 1928 

Van links naar rechts: Arie v.d. Velden Jzn, Arie v.d. Velden Chr.zn, Driek v.d. Velden Jzn, Johannes v.d. Bergh, Willem Boekee en Jacob van Leenen.

Klik op de foto voor een vergroting.

groepsfoto-hoekschewaard

Updated: december 29, 2015 — 11:51 am
 1. De eerste links dat is mijn vader heeft gewoond aan de Nieuwendijk naast het veerhuis van Steven Bijl en dat was Aai van der Velde

  1. Jan van der Velde

   Deze foto is gemaakt om gezamelijk naar het sportfeest te gaan in Strijen ,maar ook de dames gingen daar naar toe. Het was een hele belevenis deze dagen waren net zo in trek als de paardenmarkt in Numansdorp.

 2. Jan van der Velde

  Bij nader informatie zijn de drie van links naar rechts Arie mijn ome Henk en ome Henk van der Velde die woonde toen die tijd ,bij boer Bierens aan de Nieuwendijk.

  1. Jan van der Velde

   Retivicatie: vorige bericht Het Zijn Mijn vader Arie Ome Henk En mijn ome Driek van der Velde

 3. een DrieK van de Velde was volgens mij bevriend met mijn opa Jan Vlasblom van Zuid-Beijerland woonde later met zijn gezin aan de Nieuwendijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.