1959 – Kerstviering van de jeugdverenigingen

Op 23 december 1959 vierden de vier jeugdclubs van Piershil gezamenlijk het kerstfeest, in de consistorie van de oude kerk. De jonge meisjesvereniging heette ‘de jonge ranken’ en de jonge jongens droegen de naam ‘mosterdzaadje’. De oudere meisjesclub heette Gevemalia en de knapenvereniging droeg de naam ‘Onesimus’.

Foto’s ‘Kerstviering van de jeugdverenigingen’ – 23 december 1959 

Op deze foto zitten van links naar rechts: Onbekend, Lenie Heikoop, Jan Achterberg, Pleun Stok, Wim Achterberg en Gerard Hollander. De vrouw die gebukt staat is Truus van er Hoeven. De dame die daar onder zit is Gonny van der Waal en daarnaast zitten Gerrie van Leenen en Koert Schäfer. Vooraan met de bak koffie zit Annie Bakker.

Van links naar rechts: Lenie Heikoop, Jan Achterberg, Pleun Stok, Wim Achterberg, Gerard Hollander, Gonny van der Waal, Truus van der Hoeven, onbekend en John ’t Hart.

Van links naar rechts: Gonny van der Waal, Truus van der Hoeven (op de rug gezien), Koert Schäfer, John ’t Hart, onbekend, onbekend en onbekend.

Deze personen van links naar rechts: Grietha van der Linden, ? Roest, Arie van der Heiden Jzn.,Nellie Groenenberg, Adri Achterberg, Harry Rötgers, Leen van ’t Hof Jzn. en Koert Schäfer.

Van links naar rechts: Leen van ’t Hof Jzn, Koert Schäfer, Gerrie van Leenen, Kees Buitendijk Pzn., Adrie van der Heiden Wzn., onbekend, Pleunie van ’t Hof en Gerda Stok.

Updated: juni 30, 2024 — 6:36 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.