Woensdag 27 januari: Informatieavond gebiedsagenda

INFORMATIEAVOND OVER GEBIEDSAGENDA HOEKSCHE WAARD WEST / SPUIMONDING.

Woensdagavond 27 januari wordt tijdens een inloopavond de Gebiedsagenda Hoeksche Waard West / Spuimonding toegelicht. In het gemeentehuis van Korendijk, Voorstraat 31 te Piershil zijn belangstellenden welkom tussen 19.30 en 21.30 uur.   

In overleg met diverse initiatiefnemers, dorpsverenigingen en andere stakeholders, waar onder het Wereld Natuur Fonds en Havenbedrijf Rotterdam, is vanuit Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard gewerkt aan de Gebiedsagenda Hoeksche Waard West / Spuimonding. De gebiedsagenda wordt in de raadscommissie van Korendijk op 2 februari en in de gemeenteraad van Korendijk op 16 februari behandeld.

De gebiedsagenda gaat over diverse ontwikkelingen binnen met name de gemeente Korendijk. Om belangstellenden te informeren over de inhoud van de gebiedsagenda,
wordt op woensdag 27 januari in het gemeentehuis van Korendijk via een doorlopend programma een informatieavond georganiseerd. Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden welkom.

Vertegenwoordigers van SOHW, gemeente Korendijk, het Wereld Natuur Fonds en Havenbedrijf Rotterdam zijn aanwezig om een toelichting te geven op de gebiedsagenda

Updated: januari 25, 2016 — 9:06 am

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.