Zaterdag 14 mei: Piershil Pinball Open

Piershil_Pinball_Open_2016_afficheOp zaterdag 14 mei 2016 is het weer zo ver, de zesde editie van het Piershil Pinball Open.

Het PPO zal wederom plaatsvinden in de lokale jeugdsoos. Ik zal weer proberen om een leuke verzameling van 15 kasten neer te zetten. Heb je zin in een gezellig spelletje flipperen met andere liefhebbers, meld je dan nu aan. Ik heb 40 deelnemersplaatsen beschikbaar, maar ik heb geen idee hoe snel het zal gaan. De wedstrijd wordt gespeeld op 15 flipperkasten van diverse generaties.

’s Middags is de deur open vanaf 13:00 uur voor de jeugdwedstrijd van 7 t/m 15 jaar. Deze zal gespeeld worden tussen 14:00 uur en 17:00 uur. Dan wordt er gespeeld voor de hoogste scores, op elke kast, zo vaak als je maar wil. Degene met de meest verzamelde punten is de winnaar. Voor de kinderen is er natuurlijk ook wat te drinken en te snoepen geregeld.

’s Avonds is vanaf 19:00 uur de deur open voor de wedstrijd van 16 jaar en ouder die om 20:00 uur van start gaat. De kwalificatie wordt gespeeld op zes kasten. Als Joker kan je één van die zes kasten opnieuw spelen om die score te verbeteren. Mocht de score lager zijn dan de eerst gespeelde wedstrijd, dan geldt de hogere score (risico loos). De overige kasten staan er voor recreatie en om te oefenen voor de wedstrijd. Zo heb je wat meer tijd om gezellig met elkaar te praten over flipperen of andere dingen. De kwalificatie duurt tot 23:00 uur waarna de beste 8 doorgaan naar de 1-tegen-1 knock-out wedstrijd. Hier zal bepaald worden wie de winnaar zal zijn van het PPO 2016.

De deur is een uur voor aanvang open. Deelname: 5 euro voor de jeugd en 12 euro voor de ouderen. Je kan op de dag zelf betalen, maar een deelname is pas geldig indien deze betaald is. Telefonisch aanmelden kan via telefoonnummer 0186693752 of 0613991926 en per e-mail: inkochnito@kpnplanet.nl. ’s Avonds zijn er ook diverse snacks verkrijgbaar aan de bar tegen vriendelijke prijzen.

Speellocatie:   Jeugdsoos Gunturwait,

Kade 28

3265 AA

Piershil

Ik hoop dat we een gezellige en eerlijke flipperdag tegemoet kunnen zien.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens,

Peter Koch

www.inkochnito.nl

Updated: februari 8, 2016 — 9:03 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.