Vink: boerenbedrijf aan de Oosthoek

Kiekjes uit het album van de Familie Vink: het boerenbedrijf aan de Oosthoek.

Foto’s ‘Tractoren familie Vink’

Op deze drie foto’s zijn drie tractoren te zien op het land van de familie Vink. De foto bovenaan toont Piet Vink in actie, in 1964. De kleurenfoto, met daarop (inmiddels) wethouder Piet Vink, werd ruim 25 jaar later gemaakt. Op de onderste foto is Bram van Leenen te zien, destijds eveneens woonachtig op de Piershilse Oosthoek.

piershil-oosthoek-pietvink-tractor-1964 piershil-oosthoek-pietvink-tractor-jaren80 piershil-oosthoek-vink-bramvanleenen

Foto’s ‘koeien’ 

Op de bovenste foto poseert Piet Vink in zijn achtertuin. Op de foto daar onder poseren zoon Kees Vink en moeder Juliana terwijl vader Piet aan het melken is.

piershil-oosthoek-boer-pietvink piershil-oosthoek-keesjulianapietvink-melken

Foto’s ‘Kees Vink op de tractor’

Deze twee foto’s tonen een jonge Kees Vink, op de tractor op het erf.

piershil-oosthoek-keesvink-tractor-01 piershil-oosthoek-keesvink-tractor-02

Updated: februari 11, 2015 — 7:22 pm
  1. Zouden de heer Piet Vink en mevrouw Juliana Vink op boederderij Vink aan de Oosthoek degenen kunnen zijn waar mijn moeder Maaike Kruithof van ongeveer 1936 – 1942 als meisje gewerkt heeft? Was hij de gemeentesecretaris of ambtenaar vd burgerlijke stand die mijn ouders Gerrit de Graaf en Maaike Kruithof trouwde op 20/02/42 op Zuid-Beijerland? 06-57145317

  2. Joop van Bastelaar

    Ja dat is zo. De heer Vink is zover ik weet ook locoburgemeester geweest van de gemeente Piershil. Mijn moeder (Maria Lagerwerf) heeft ook als meisjes bij Piet en Juliana gewerkt.

    1. Zeer bedankt voor de reactie. Ik zag een foto van uw moeder inderdaad. Dat van mijn moeder Maaike Kruithof (Boendersweg) is dus tot februari 1942 geweest. Ze trouwde met Gerrit de Graaf op ZB. fdegraaf@solcon.nl 06-57145317 Frank de Graaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.