Oranjevereniging Piershil: Het programma 20-27 april 2018

Programma Feestavonden 

Vrijdag 20 april

Aanvang: 20.00 uur

Start: 20.30 uur

Einde: 22.30 uur

 

 

 

 

 

Start: 22.30 uur

Einde: 01.00 uur

Quiz

We trappen het feestweekend af met een gezellige quiz in de tent! Vorm een team van 6 tot 10 personen en ga de strijd aan met de andere teams. Het is weer een avond boordevol muziek, weetjes en gekkigheid. De winnaars gaan met een leuke prijs naar huis.

 

Geef je op via onze website of Facebookpagina.

 

Party

Na de quiz gaat de muziek aan en feesten we door tot in de late uurtjes!

 

Gratis entree voor leden

Entree niet-leden: € 5,- (quiz en/of party)

 

Zaterdag 21 april

Start: 20.00 uur

Einde: 01.30 uur

Themafeest S-Party

S-Party is hét themafeest van het jaar! Ieder uur een nieuwe muziekstijl. Feest en zing mee met de Sweet Sexy Seventies, Sing-Along Songs, Summer Sounds, Smartlappen &  Schlagers en Stampen! Trek je Super originele S-outfit aan en maak kans op een Super prijs! Are you in?

 

Entree leden: € 5,-

Entree niet-leden: € 10,-

 

Iedereen die vóór 21.00 uur binnen is, krijgt een welkomst-drankje.

 

Koningsdag

Tent open: 19.00 uur

Start band: 20.00 uur

Einde: 01.00 uur

 

 

 

1e pauze uitslag P’hilse Huiskamerkwis

 

2e pauze uitslag zeskamp

Oranjebal met coverband Copy-cat

Dit jaar zal de coverband Copy-cat net als vorig jaar voor een feestelijke afsluiter zorgen van de Oranjeweek. Copy-Cat speelt vrijwel alle muziekstijlen, zoals hits van nu, stevige rock, disco, rock & roll, Nederlandstalig, dance classics en ballads.

 

In de 1e pauze van het optreden van Copy Cat zal de uitslag van de P’hilse Huiskamerkwis bekend worden gemaakt.

 

Gratis entree voor iedereen!

 

 

 

 

Belangrijke mededeling

Voor personen onder de 18 jaar geldt een alcoholverbod. Wederom zal de Oranjevereniging tijdens de feestavonden controleren op leeftijd. Er kan dus om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden!


Programma’s

 

Donderdag 19 april

14.00 uur

Heemzicht

Seniorenmiddag

Alle ouderen uit Piershil zijn welkom in Heemzicht op donderdagmiddag 19 april. We organiseren een hele gezellige seniorenmiddag met een optreden van de Polderzangers.

Natuurlijk zorgen we voor koffie en thee met wat lekkers.
De middag is gratis.

Graag tot ziens in Heemzicht!

 

Dinsdag 24 april

19.00 uur

Tent Kade Piershil

Ladies Night

We organiseren dit jaar onze eerste echte Ladies Night! Bezoek onze kraampjes, volg een workshop en wie weet win je mooie prijzen met de verloting.

Gratis welkomstdrankje, oesters én entree voor alle ladies!

 

Woensdag 25 april

11.00 – 12.30 uur

Tent Kade Piershil

Kindermiddag 2 t/m 6 jaar

Voor de jongste kids organiseren we een hele creatieve en lekkere activiteit! We gaan namelijk een koksmuts of een schort met jullie knutselen. Daarna mogen jullie pannenkoeken versieren én opeten! En een lekker raketje als toetje!

 

Woensdag 25 april

15.30 – 17.30 uur

Tent Kade Piershil

Kindermiddag 7 t/m 12 jaar

Met de oudere kinderen gaan we op speurtocht door Piershil! Na afloop om 17.00 uur eten we lekker met z’n allen patatjes in de tent.

 

  Aanmelden voor de kindermiddag is zeer gewenst i.v.m. het eten en drinken. Meld je aan via onze website www.oranjeverenigingpiershil.nl of vul vanaf 2 april een deelname-formulier in bij de SPAR en stop deze in de kindermiddagbox.

 

Gratis entree voor leden

Entree niet-leden: € 4,- p.p.

Tip: voor € 10,- is het hele gezin lid van de Oranjevereniging Piershil. Dan steunt u niet alleen de vereniging maar profiteert u van vele extra’s!

 

Programma Koningsdag @ Kade

 

Vanaf 09.00 uur

Kade

 

 

 

 

 

09.45 uur

Kade

Koffie met gebak

Alle bewoners van Piershil en liefhebbers van elders zijn van harte welkom om plaats te nemen op ons Oranjeterras. Hier zal een kopje koffie met gebak klaarstaan om Koningsdag feestelijk in te luiden. Voor de kids is er ranja met wat lekkers. OV-leden vergeet uw tegoedbonnen niet.

 

Aubade

In de ochtend van Koningsdag zal de aubade plaatsvinden op de Kade. De muziek wordt verzorgd door muziekvereniging de Volharding uit Goudswaard. De burgemeester zal bij de aubade aanwezig zijn en een korte toespraak houden. Wij zorgen voor de muziekteksten.

 

10.00 – 10.30 uur

Kade

 

 

 

 

10.30 – 12.30 uur

Kade

 

 

 

 

10.30 – 17.00 uur
Kade

 

 

 

12.00 – 12.30 uur

Kade

Fiets versieren ‘Prentenboeken’

Fiets mee in de optocht door het dorp. Versier je fiets zo mooi mogelijk en laat iedereen zien wat jouw favoriete prentenboek is! De vier mooiste fietsen winnen een prijsje.

 

Kinderspelletjes en springkussens

Als de fietsversieroptocht afgelopen is, gaan de kinderspelletjes van start. Haal je deelnamekaart op bij de Oranjekraam en ontvang na afloop een leuke verrassing. De kinderspringkussens blijven de hele middag staan!

 

Treintje

Het treintje rijdt weer! Stap in op Station Kade Piershil en maak een leuke treinrit door het dorp. Een losse rit kost 50ct. Een strippenkaart van 5 ritten koop je voor € 2,00 bij de oranjekraam 

 

Oranjeloop

Doe mee met de Oranjeloop voor kinderen door Piershil! Voor de kinderen van 4 t/m 8 jaar is er de 1 km loop. Kinderen t/m 12 jaar mogen meedoen met de 2 km loop. Geef je op via de website en wie weet ren jij als eerste onder de finishboog door!

 

13.00 – 17.00 uur

Kade

 

 

 

Zeskamp

De teams zullen het ook dit jaar weer tegen elkaar opnemen tijdens de zeskamp. Mis het niet en geef je op met een enthousiast team. Of kom op Koningsdag zeker een kijkje nemen.

 

Tent open: 19.00 uur

Start band: 20.00 uur

Einde: 01.00 uur

 

1e pauze uitslag P’hilse Huiskamerkwis

2e pauze uitslag zeskamp

Oranjebal met coverband Copy-cat

Dit jaar zal de coverband Copy-cat net als vorig jaar voor een feestelijke afsluiter zorgen van de Oranjeweek. Copy-Cat speelt vrijwel alle muziekstijlen, zoals hits van nu, stevige rock, disco, rock & roll, Nederlandstalig, dance classics en ballads. Gratis entree voor iedereen!

Updated: april 18, 2018 — 5:24 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.