1974 – Biwanto OLS

Deze foto’s werden gemaakt op 1 juni 1974 tijdens de Biwanto.

Titel:  Biwanto 1 juni 1974 – OLS

Bijzonderheden: –

Beschrijving: Leerlingen van de Openbare Lagere School te Piershil deden mee aan de Biwanto (Binnenmaas Wandel Tocht) op 1 juni 1974.

De voorste wandelaars in de groep staan op deze foto. De linkerrij, van voor naar achter: Fransje Verver, Lijda Stolk, Netty van Brakel, onbekend, onbekend en onbekend. In de middelste rij, van voor naar achter: Marian van der Heiden, onbekend, onbekend, Astrid Verver, onbekend en onbekend. In de rij rechts, voor voor naar achter: Willy Poldervaart, onbekend, Dennis Keerweer, onbekend, onbekend en onbekend.

piershil-ols-biwanto-juni1974-01-groot

De achterste wandelaars in de groep staan op deze foto.

De rij links, van voor naar achter: Sonja Luijnenburg, Ellen van der Burgh, Marjo Jansen, Nellie Groenenberg, Gerard Verhorst, John Groenenberg, Cor Bokhout en onbekend. In de middelste rij, van voor naar achter: onbekend, Joyce Achterberg, Gerda Verhorst, Hans Kok, Anton Wolters, onbekend, Rinie Burger. In de rij rechts, van voor naar achter: Marjo Verhorst, Rian van Gaalen (met daar naast Mevrouw Poldervaart), Kees Bokhout, Kees van der Hoeven, Peter van der Heiden en Joyce op ’t Hof.

piershil-ols-biwanto-juni1974-02-groot

vergrootglas

Klik op de foto voor een groter exemplaar. Heeft u aanvullingen op de namen? info@piershil.com

Updated: maart 16, 2015 — 12:45 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.