2010 – Een huis met gouden balken (Da Capo)

In dorpshuis Renesse in de Koningin Julianastraat voerde toneelvereniging Da Capo in 2010 het stuk ‘Een huis met gouden balken’ op. Een komedie in vier bedrijven, geschreven door Diana Monshouwer.

Knipsel “Een huis met gouden balken” – 2010

De Piershilse toneelvereniging Da Capo is druk aan het repeteren voor de komende voorstelling Een huis met gouden balken. Het toneelstuk is een komedie in vier bedrijven. Anna en Hilde, twee vrijgezellen zussen, wonen
samen in hun geboortehuis. Dat is al eeuwen in het bezit van de familie Ruysdael. Carl, de oude butler, bedient bazige Anna op haar wenken. Simpele Hilde voelt zich eenzaam en verlaten, omdat ze door een gebeurtenis uit het verleden al jaren het huis niet meer uit mag van Anna. Vanwege geldzorgen wil Anna kamers verhuren, maar
duldt geen mannen in de nabijheid van haar zus. Peter ‘De Snaaï’, die met veel interesse een boek heeft gelezen over het geslacht Ruysdael, wil dolgraag rondneuzen in het grote huis en samen met zijn maat ‘Wilde’ Sjon, reageert hij op een advertentie in de krant. Eén klein probleem: zij zijn geen vrouwen. En wat doet de rare zwerfster Magda eigenlijk op het landgoed? Da Capo zal het stuk 13 en 20 februari opvoeren in dorpshuis Renesse aan de Koningin Julianastraat 29 in Piershil. De zaal is om 19.00 uur open en de voorstelling begint om 19.30 uur. Kaarten zijn te reserveren bij Tom en Marianne Achterberg (0186-693073) of zolang de voorraad strekt aan de deur. Donateurs van de vereniging betalen 4 euro, anderen 5 euro.

Foto ‘De crew voor deze voorstelling’ – 2010

Van links naar rechts: Marielle van der Pligt, Marianne Achterberg, Bas Pors, Sandra van der Schans, Timansha Achterberg en Koos Oorbeek.   

Video ‘Enkele scenes en de volledige crew’ – 20 februari 2010

Even voorstellen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.