Fit in Piershil opent haar deuren!

Op woensdag 1 juli 2020 opent ‘Fit in Piershil’ haar deuren. De fitnessclub van Ina en Wim Batenburg is gevestigd aan de Voorstraat 1 in Piershil, op de locatie waar ooit de smederij was gevestigd en de fietsenmakerij/winkel ’t Hoeckie van de familie Van Andel. De moderne en ruime fitnessruimte van honderd vierkante meter is voorzien van frisse kleedruimtes. De sportschool met volautomatische toestellen is een primeur voor het dorp Piershil, de eigenaren zijn er maar wat trots op. ,,Iedereen uit Piershil en omgeving kan op een leuke, veilige en effectieve manier fit worden.” Ina en Wim hopen dat hun fitnessruimte ook een ontmoetingsplaats wordt, voor de niet-sporters is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie kennis te maken en bij te praten met anderen. ,,Zo’n ruimte is er niet meer in Piershil, we zouden het erg leuk vinden als het hier een levendige boel wordt. Iedereen is welkom. De sociale functie is even belangrijk als de sportieve.”

Voor geïnteresseerden bestaat de mogelijk om te trainen via de ‘Milon methode’. Met een personal trainer wordt een programma van 35 minuten afgewerkt, steeds intensiever en effectiever. Via deze link (klik hier) kan nu worden ingeschreven voor een gratis proefles! Henk van den Heuvel, de zelfbenoemde dorpshistoricus van Piershil, mocht als eerste zo’n proefles meemaken. ,,Ik had geen idee wat me te wachten stond, ik heb geen enkele sportschoolervaring. Na het intakegesprek hebben we het parcours één keer afgelegd. Diverse prachtige apparaten die zich na het aanmelden (je logt in met een persoonlijk armbandje) eerst instellen op de kenmerken van de gebruiker. Alles komt aan bod, beenspieren, armspieren, buik, rug en conditie. Desgevraagd adviseerde Wim om de complete sessie (2 keer het parcours) zo’n 6 tot 8 keer per maand af te leggen. Ik ga me zeker aanmelden als lid, geweldig dat Wim en Ina dit hebben mogelijk gemaakt, zo dicht bij huis!”.

Website: www.fitinpiershil.nl

Fotoserie ‘Fit in Piershil’ – 23 juni 2020

Filmpje ‘Fit in Piershil’

Naast de gerichte oefeningen op zes verschillende apparaten zijn er twee apparaten gericht op de conditie: 4 minuten wandelen en 4 minuten fietsen.

Knipsel ‘Alle spiergroepen aan het werk bij Fit in Piershil’ – Hoeksche Waard Exclusief juli 2020

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Knipsel ‘Fitnessclub ‘Fit in Piershil’opent deuren -Kompas 15 juli 2020

Updated: juli 30, 2020 — 1:16 pm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.