Zoekplaatje Rotterdam!

Bij wijze van uitzondering, een zoekplaatje uit Rotterdam. Deze foto is per mail aangeboden aan de krant de Oud-Rotterdammer, afwachten dus.

De meegestuurde tekst bij het inzenden van deze foto:

Ik stuur u deze foto. Wellicht is hij leuk om te plaatsen, met een oproep daarbij. Als dorpshistoricus van Piershil kom ik bij veel inwoners op de koffie om de fotoverzamelingen te bekijken. Op mijn website www.piershil.com publiceer ik foto’s en verhalen over het dorp. Zo af en toe kom ik ook bijzondere exemplaren tegen waarbij de nieuwsgierigheid wordt gewekt. Deze foto zat in de verzameling van de familie Vink uit Piershil, woonachtig aan de Oosthoek. Mevrouw Vink kon van deze foto alleen maar vertellen ‘gemaakt in Rotterdam’, zo was het haar door grootouders ook verteld. De grote vraag is natuurlijk, wat is hier gaande? Wat is dit? Mocht u besluiten om tot plaatsing over te gaan mag ik dan vernemen in welke uitgave dat is?

Foto ‘Zoekplaatje Rotterdam’

rotterdam

Updated: januari 11, 2015 — 12:03 pm
  1. Ik meen een stoommachine te herkennen om koolteer vloeibaar te maken voor voegen van een kasseienbestrating. Mogelijk is een familielid van mevrouw Vink in deze branche werkzaam geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.